spajalicaf

Volonteri/ke SPAJALICE

 

Dobrovoljni rad (ili francuska posuđenica volontiranjevolontarijat) je rad osobe koja obavlja posao za dobrobit drugih bez financijske naknade. Najčešća vrsta dobrovoljnog rada je sudjelovanje u aktivnostima nevladinih organizacija pojedinačno ili kao dio dobrovoljnog društva.

Razlozi za uključenje u dragovoljni rad su obično moralne prirode i ovise o individualnim pristupu sustavu vrijednosti. Uključuje se uglavnom radi pružanja pomoći drugim ljudima, kako bi se promijenio svijet koji ih okružuje na bolje ali i zbog vlastite koristi gdje prije svega ističemo:

- sticanje novih znanja i vještina, 

- sticanje novih poznanstava, prijateljstava i konekcija u različitim društvenim sektorima,

- razvijanje socijalnih vještina i emocionalne inteligencije,

- neformalno obrazovanje u različitim životnim sferama.

SPAJALICA s ponosom može reći da njenu bazu podataka o volonterima koji su učestvovali u dosadašnjim aktivnostima Instituta za razvoj mladih KULT i Centra SPAJALICA, čini više od 300 imena mladih ljudi sa područja cijele BiH. Ponosni smo što je rad naših volontera prepoznat i od strane drugih nevladinih organizacija koji često angažiraju naše volontere u svojim projektima, eventima i aktivnostima.

Danas SPAJALICA broji oko 30 volontera/ki koji/e se redovno okupljaju u Centru na mjesečnim sastancima, te dogovaraju svoje buduće aktivnosti i projekte.

68798836 2885338318358659 9133171259712995328 o

Priključite se timu popunjavanjem volonterske pristupnice na Info pultu Centra ili putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Nema više članaka u ovoj kategoriji. Ako se prikazuju potkategorije, one mogu da sadrže članke.

©2023 Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA.

Search