Polaznici Brainobrain akademije dobili certifikate za uspješno završene nivoe

Brainobrain jedan je od vodećih svjetskih instituta za unaprjeđenje ličnosti i mentalnih sposobnosti djece, koji trenutno djeluje u 37 zemalja svijeta, između ostalog i u Bosni i Hercegovini. Tokom vikenda, u organizaciji Brainobrain centara u Sarajevu (Novi Grad, Ilidža i Novo Sarajevo), održana je svečana dodjela certifikata za mališane koji su uspješno završili svoje nivoe.rsz 1bob

Poštujući sve propisane mjere u zaštiti od pandemije COVID-19 desetak mališana preuzeli su svoje zaslužene cerfitikate i odlučno rekli DA novim izazovima u višim nivoima. Nažalost, više od 20 djece nisu bili u mogućnosti pridružiti nam se na svečanoj dodjeli certifikata, ali smo uspjeli doći i do njih kroz poruke podrške i razumijevanja. Dokaz da je Brainobrain najboljii izbor za sveukupni razvoj ličnosti djeteta jesu naši dugogodišnji polaznici koji, još malo pa završavaju kompletan Brainobrain program. Njihovi rezultati u formalnom obrazovanju, ali i socijalnoj interakciji su mnogo uspješniji, a njihovi mlađi braća i sestre s nestrpljenjem čekaju da zauzmu njihovo mjesto. Brainobrain je namijenjen djeci uzrasta od 4 do 14 godina i omogućava da na njima prihvatljiv način, kroz zabavu i druženje usvajaju potpuno nove vještine. Brainobrain je edukativno-inovativan program za čitavu porodicu.

 rsz family

Upis novih generacija i novih nivoa u Brainobrain akademiji još uvijek je otvoren. Pozovite 033 637 290 informišite se o benefitima programa i osigurajte mjesto za svoje dijete. Također sve informacije možete potražiti i putem web stranice www.djeca.eu ili putem društvenih mreža.

Institut za razvoj mladih KULT ima licencu da provodi Brainobrain akademiju na području lokalnih zajednica Ilidža, Novi Grad Sarajevo i Novo Sarajevo. Više informacija o Institutu možete pronaći na www.mladi.org.

©2022 Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA.

Search