spajalicaf

Ostale usluge

Rođendanska zabava

Vaše dijete je preraslo igraonice; Zabave u kino, kuglanama i hotelima Vam nisu zanimljive; Želite personaliziranu zabavu za dijete kao kod kuće, a ipak ne čistite naredna dva dana nakon zabave te da ne evakuirate sve članove obitelji za vrijeme zabave; Imamo rješenje za vas - rođendanska zabava u SPAJALICI! Centar za mlade, sa zelenom površinom i mnoštvom rekvizita za odličnu zabavu (timske igre, takmičarske igre, kreativne radionice).

Organizacija zabave podrazumijeva dekorisanu salu, prostor za 10 do 20 djece, osvježenje, grickalice, voditelja/icu radionice na temu koju Vi birate. Sve to u trajanju od 2 sata i za cijenu  od 15KM po djetetu.

 

Za sve info i detalje pišite nam na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

1. termin održavanja kursa To be confirmed
Kapacitet 10
Dosad prijavljeno polaznika 0
Broj raspoloživih mjesta 10
Cijena 15.00 KM po djetetu
KM15.00 10

Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA raspolaže sa 400 m2 prostora.

Prostor je uređen tako da ga je lako prilagoditi različitim namjenama. Na raspolaganju je velika seminarska sala kapaciteta do 25 osoba uz sav prateći matrijal i tehničku opremu.

Centar raspolaže i sa dvije manje sale za sastanke koje se mogu prilagoditi potrebama zakupaca.

SPAJALICA u svojoj ponudi ima i omladinski hostel sa četrnaest kreveta. U ponudi su dvije sobe (po jedna šestokrevetna i osmokrevetna). Hostel ima odvojeno kupatilo s kabinom za tuširanje i toalet. Gostima je na rapolaganju kafić s dnevnim boravkom gdje mogu jesti, opustiti se, popiti piće, i družiti se. U Centru možete koristiti internet, te naše brojne obrazovne i razododne sadržaje. Standard i kvalitetu svojih usluga provjeravamo kontinuirano, a u tome nam pomažete i vi, korisnici/e naših usluga.

Informacije o uslugama i cijenama možete dobiti na broj telefona 033 637 290 ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

B8

hostel

B8 sala

1. termin održavanja kursa To be confirmed
Cijena Na upit
©2022 Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA.

Search