Instruktivna nastava za učenike od sedmog do devetog razreda osnovne škole

Instruktivna nastava za učenike od sedmog do devetog razreda osnovne škole

Želite li da baš ove godine imte najbolji školski uspjeh ili prosjek ocjena iz pojedinih školskih predmeta? Želite li što spremniji dočekati eksternu maturu i upisati se bez problema u srednju školu? Zašto da fizika i hemija izgledaju nemoguće za shvatiti?  Zašto komplikovana matematika ne bi konačno postala lagana? Zašto književnost da izgleda teško? Zbunjuju vas gramatička pravila stranih jezika?  

Odgovore na ova pitanja možete dobiti u našim instruktivnim radionicama. Radionice su namjenjene učenicima osnovne škole, od sedmog do devetog razreda, a trenutno nudimo instruktivnu nastavu iz bosanskog jezika, matematike, engleskog jezika, njemačkog jezika, historije i geografije, kao i fizike i hemije. Svi učenici koji imaju određenih problema sa razumijevanjem  gradiva mogu potražiti pomoć u našim instruktivnim radionicama. Naši instruktori su mladi ljudi koji će se potruditi vašoj djeci prenijeti svoje znanje i pronaći metod rada koji vašoj djeci najviše odgovara. Kroz naše instruktivne radionice možete svoje dijete spremiti za eksternu maturu tako da je spremno i bezbrižno dočeka. Prijave možete popuniti online ili direktno u Centru. Također, za sve dodatne informacije se možete dogovoriti na licu mjesta sa instruktorima. U prijavi, u rubrici pored mail adrese je potrebno navesti za koje predmete ste zainteresirani kako bismo lakše formirali grupe.

Važna napomena!

Kako bi ispoštovali sve propisane epidemiološke mjere, broj učesnika je ograničen, te u svakoj grupi je moguće maksimalno pet polaznika. Ukoliko okolnosti ne budu dozvoljavale izvođenje nastave u prostorijama našeg centra, istu uslugu nudimo i online.

Podaci o kursu

1. termin održavanja kursa To be confirmed
Prijave se primaju od 14-09-2021
Dosad prijavljeno polaznika 1
Cijena KM8.00
Lokacija održavanja kursa
SPAJALICA
Banjska 2, Ilidža 71210, Bosnia and Herzegovina
SPAJALICA
KM8.00
©2022 Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA.

Search