Aktivnosti za djecu

balet

Popust od 20% uz cashback card 

1. termin održavanja kursa 24-09-2018 18:00
Završni termin kursa 31-12-2018
Kapacitet 10
Dosad prijavljeno polaznika 3
Broj raspoloživih mjesta 7
Cijena 60.00KM 20% popusta na cashback card
KM60.00 7

Kurs i obuka - Grnčar – predviđeni su za svakog pojedinca ponaosob, samim tim što su kursevi starih zanata, kao i sva stručna usavršavanja, individualnog karaktera. Ovim načinom edukacije svaki polaznik je stručno osposobljen za zanat, koji je veoma zahtjevan, tražen i specifičan.

Ovim načinom savladavanja tehnike grnčara naučit ćete mnogo, a steći ćete razne, interesantne i specifične vještine pri radu sa glinom. Jer, grnčarstvo nije samo običan zanat. Ono razvija ljubav ka ljepoti, raznim sposobnostima, osjećaju savršenstva i prilagođavanju enterijeru u koji je potrebno dodati i po koji ručni rad – vazu, činiju, posudu za voće, ali i orelepi ćup i po koji orijentalni oblik koji pripada baš Vašoj unutrašnjosti objekta. Jer, ovo je pored toga što pripada grupi starih zanata, posebna oblast pri likovnoj umjetnosti, što nas navodi na zaključak da samo prave umjetničke duše njime mogu da se bave na adekvatan način.

Uz sve vi učite osnove vajarstva, kiparstva i grnčarije od akademske umjetnice Ehlimane Omanović Hrapović.
Kurs grnčarije važi za djecu od 6 do 12 godina, dok je kurs za odrasle od 15 do 30 godina.

Kod djece kurs grnčarije razija fine motorike, socijalizaciju i samopouzdanje.
Za djecu kurs grnčarije košta 50 KM.

Prijave putem linka ili direktno u Centru.
grncarija

1. termin održavanja kursa 29-09-2018 14:00
Završni termin kursa 29-12-2018 16:00
Kapacitet 10
Dosad prijavljeno polaznika 0
Broj raspoloživih mjesta 10
Cijena 50.00KM 20% popusta na cashback card
KM50.00 10

Programiranje u Spajalici - je nešto sasvim novo u našoj ponudi aktivnosti za djecu i zato smo sigurni da će vam biti ne samo super zabavno već i korisno! Djevojčice i dječaci starosne dobi od 8 do 12 godina će imati priliku da uz dinamičan i zabavan način provire u svijet programiranja.


Vikend će se sastojati od dvije radionice: jedne orijentirane ka razvoju njihovog logičkog razmišljanja kroz sklapanje Lego kockica i druga koja će stečene vještine unaprijediti kroz razvoj i programiranje  igrica kroz Scratch.

Djeca će raditi timski u malim grupama, gdje će ujedno razvijati i vještine timskog rada. Za svu djecu i voditelje biti će obezbijeđen obrok i osvježenje za svaki dan radionice. 

Djeca koja imaju svoj laptop, bilo bi poželjno da ga donesu na radionicu. 

1. termin održavanja kursa 06-10-2018 10:15
Završni termin kursa 07-10-2018 10:15
Kapacitet 10
Dosad prijavljeno polaznika 10
Broj raspoloživih mjesta 0
Cijena besplatno

Nažalost, ne primamo više prijave za ovaj događaj.

Sa novom školskom godinom počinjemo i sa upisom novih članova Škole prijateljstva. Jedinstven program za slobodno vrijeme sa smislom za svu djecu uzrasta od 6 do 10 godina. SPAJALICA već dugi niz godina nuvi ova edukativno-kreativni program za djecu koji se održava dva puta sedmično, srijedom i subotom te se sastoji od niza zanimljivih aktivnosti koje pomažu djeci da napreduju u formalnom obrazovanju te uče kroz zabavu i igru. Pored pomoći u izradi domaćih zadataka, Škola prijateljstva se zasniva i na kreativnom radu te temama sa kojima se susrećemo svakodnevno i o kojima širimo svoja znanja kroz zabavu i igru te širimo svoja socijalna umijeća.

Radionice se održavaju radnim danom u dvije smjene (10-12h i 14-16h) te vikendom u terminu od 10 do 14h.

Ne propustite priliku da prijavite i svog školarca! Očekujemo vas...

Prijaviti se možete direktno  Spajalici ili putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

1. termin održavanja kursa To be confirmed
Kapacitet 25
Dosad prijavljeno polaznika 0
Broj raspoloživih mjesta 25
Cijena 20KM mjesečna članarina
KM20.00 25

Vaše dijete je preraslo igraonice; Zabave u kino, kuglanama i hotelima Vam nisu zanimljive; Želite personaliziranu zabavu za dijete kao kod kuće, a ipak ne čistite naredna dva dana nakon zabave te da ne evakuirate sve članove obitelji za vrijeme zabave; Imamo rješenje za vas - rođendanska zabava u SPAJALICI! Centar za mlade, sa zelenom površinom i mnoštvom rekvizita za odličnu zabavu (timske igre, takmičarske igre, kreativne radionice).

Organizacija zabave podrazumijeva dekorisanu salu, prostor za 10 do 20 djece, osvježenje, grickalice, voditelja/icu radionice na temu koju Vi birate. Sve to u trajanju od 2 sata i za cijenu  od 15KM po djetetu.

 

Za sve info i detalje pišite nam na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

1. termin održavanja kursa To be confirmed
Kapacitet 10
Dosad prijavljeno polaznika 0
Broj raspoloživih mjesta 10
Cijena 15.00 KM po djetetu
10
©2018 Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA.

Search