Pojednostavite sebi pretragu partnerskih firmi tako što ćete na svom mobitelu instalirati besplatnu aplikaciju Cashback App, prepoznatljivu po sljedećim logotipima:

Za Android: Cashback Card

 

 

Za iPhone: Lyoness Mobile

Zatražite svoju besplatnu karticu u našem Obrazovno-razonodnom centru za mlade SPAJALICA i postanite član naše kupovne zajednice. Ukoliko želite, možete se registrirati i online, a mi ćemo Vam karticu poslati poštom na unesenu adresu.

Kod svake kupovine u Institutu za razvoj mladih KULT i u SPAJALICI ostvarite povrat novca do 3% i druge pogodnosti.

 

Prilikom registracije dobit ćete našu karticu, koja ne samo da vrijedu prilikom plaćanja naših usluga nego i svih drugih kupovina u BiH i oko 50 zemalja širom svijeta!

 

Ovako jednostavno je koristite: Kod partnerskih firmi na blagajni pokažite svoju karticu. Učinite s njom isto kao i sa svakom drugom potrošačkom karticom. Uz našu karticu dobivate više: Povrat novca pri svakoj kupovini, Shopping Points i izvanredne popuste!

 

Onog trenutka kad skupite 20 KM povrata sredstava od svojih kupovina, novac vam se naredni utorak vraća na vaš žiroračun.

 

Ovdje pogledajte prodajna mjesta širom BiH i svijeta na kojima također možete koristiti našu karticu lojalnosti i ostvariti povrat novca.

 

U slučaju pitanja budite slobodni kontaktirati nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Vaš Institut za razvoj mladih KULT

   

 

©2017 Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA.
Osnivač Obrazovno-razodnog centra za mlade SPAJALICA je Institut za razvoj mladih KULT.

Search