škola prijateljstva

Dragi roditelji,

Vašoj djeci, učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola, stručni tim SPAJALICE pomoći će u učenju, pisanju zadaća, učenju njemačkog i engleskog jezika, ali će se s djecom družiti i igrati. Jednom mjesečno, djeci organiziramo kulturno – edukativne izlete ili posjete muzejima i drugim institucijama od kulturno-historijskog značaja.

Posebno se zalažemo za kreativnost koju kod djece razvijamo kroz sve što s njima radimo. Kvalitetu našeg rada potvrđuje 500 dosadašnjih polaznika/ca Škole prijateljstva. Radionice Škola prijateljstva održava se po dva puta sedmično u dva različita termina. Petkom od  14 do 16 sati i  subotom od 10 do 14h.

S nama, Vaša će djeca slobodno vrijeme provesti sa smislom.

Osnivač Obrazovno – razonodnog centra za mlade SPAJALICA je Institut za razvoj mladih KULT.

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

engleskiBesplatan kurs englskog jezika za nezaposlene sa prostora općine Ilidža.

Ako se nalazite na evidenciji biroa za zapošljavanje u općini Ilidža, želite usavršiti svoje znanje engleskog jezika radi lakšeg pronalaska posla i bolje pozicije na tržištu rada, ovo je idealna prilika koju ne trebate propustiti.

©2019 Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA.

Search